Tule. Istu. Nauti. Brunssi.Näet varattavissa olevat brunssikattaukset Varauslomakkeeltamme >>


BRUNSSIMENU LAUANTAISIN

Brunssiin kuuluu tietenkin hyvä kahvi ja tee. Meillä kahvit valmistetaan aina tuorepaahtoisista pienpaahtimokahveista sekä tee hauduttamalla. 

Baristamme valmistaa sinulle brunssin alkuun sekä jälkiruoan yhteydessä haluamasi brunssijuoman seuraavista vaihtoehdoista:
 • Aeropress kahvi, americano, cappuccino, espresso, vihreä tee, musta tee, yrttihauduke
Brunssilankulla
 • paistettua pekonia
 • lajitelma makkaroita
 • talon piirasta
 • paistettuja kananmunia
 • kasvisgratiini
 • minikolmioleipiä
 • hedelmiä
 • juustoja
sekä
 • luonnonjogurttia ja marjasosetta
 • marja- tai hedelmäsmoothie
 • appelsiinimehu
 • pieni makea jälkiruoka
lisäksi brunssihetkeesi kuuluu 
 • pöytiintarjoilu
 • jazzklassikoita taustamusiikkina
23,-/hlö*

Brunssi kuohuviinillä (saatavilla normaali tai alkoholiton) 
29,-/hlö
* Erillinen lasten brunssi on poistunut listaltamme ja nyt brunssilankku rakennetaan aina henkilömäärän mukaan. Mikäli seurueessasi on esimerkiksi 2 aikuista ja 2 pienempää lasta, suosittelemme varaamaan brunssilankun 3 henkilölle. 2 aikuisen ja pienen lapsen (esim. 5v) kohdalla riittää usein brunssilankku 2 hlölle. 2 aikuisen ja esim. 12-vuotiaan kohdalla suosittelemme puolestaan varaamaan brunssilankun 3 henkilölle.

Oikeudet kaikkiin muutoksiin pidätetään.AIKATAULU JA VARAUKSET

Brunssi lauantaisin klo 11:00 ja 12:00 ainoastaan ennakkovarauksella. Varattavissa olevat brunssipäivät ja kattaukset löydät varauslomakkeesta.
Varaa brunssisi viikonlopulle viimeistään perjantaina iltapäivällä.

Varauslomakkeelle >> 


Pöytävarausta kohden varaamme brunssille aikaa noin kaksi (2) tuntia ja isommille seurueille 2,5 tuntia. Vahvistamme varauksesi sähköpostitse vuorokauden kuluessa ja ilmoitamme myös mikäli toivomassasi kattauksessa ei ole tilaa. Mahdolliset brunssivarausten peruutukset on tehtävä viimeistään ajankohtaa edeltävänä perjantaina sähköpostitse tai puhelimitse. Laskutamme peruuttamatta jääneistä varauksista 50% tehdyn varauksen kokonaishinnasta.


SAAPUMINEN

Suosittelemme saapumaan kattausajan alkaessa. Varaus on voimassa max. 30 minuuttia.

Omalla autolla

Lähimmät parkkikiekolliset pysäköintipaikat löytyvät Turuntien molemmin puolin. Maksuton pysäköintialue P-Farmos on vain 200 metrin päässä osoitteessa Helenankatu 3.

Junalla

Salon rautatieasemalta pääset Turuntielle helposti Asemakatua pitkin. Kävelymatkaa Café Makuun on noin 450 metriä. 

Linja-autolla

Salon linja-autoasemalta (Vilhonkatu) pääset Annankadun kautta Turuntielle. Matkaa Café Makuun on noin 200 metriä.

Cafe Maku Salo

LISÄINFOA

Mikä on brunssi?

Brunssi on aamiaisen ja lounaan rento yhdistelmä tai eräänlainen välimuoto (Breakfast + Lunch = Brunch). Se aloitetaan yleensä aamupäivällä. Olennainen osa brunssia ovat juomat (kahvi, tee, mehu), brunssiin kuuluvat ruoat ja ennen muuta yhdessäolo. 

Miten brunssi tarjoillaan?

Brunsseja on nykyisin todella monenlaisia - mm. noutopöytä eli buffettibrunssit, hotellibrunssit, maa- tai teemabrunssit, keittobrunssit, annosbrunssit, kasvispainotteiset brunssit.

Annosbrunssi. Café Makun Lankkubrunssi.

Olemme valmistaneet brunssiannoksia jo helmikuusta 2013 asti, ja vuoden 2016 aikana ryhdyimme suunnittelemaan aivan uutta brunssisisältöä ja tarjoilutapaa. Edelleenkin uudistuneessa brunssissamme sinun ei tarvitse muuta kuin istua ja nauttia kiireettömästi brunssistasi sillä me tarjoilemme brunssin aina pöytään. Tarjoilutapamme on kuitenkin muuttunut, sillä koko pöytäseurueen brunssi tuodaan lankulla pöytään, josta kukin voi itse valita brunssiherkkuja. Lopputuloksen näet ylhäältä ja siksi kutsumme annosbrunssiamme nyt lankkubrunssiksi.

Tarjoilutavan lisäksi juomavalikoima on muuttunut kattamaan kaikki brunssimenusta löytyvät kahvijuomat. Tee ja hauduke puolella voit myös valita minkä tahansa teen, yrttihaudukkeen tai hedelmähaudukkeen brunssijuomaksesi. Voit aloittaa brunssisi vaikka pehmeällä Turun Kahvipaahtimon paahtamasta kahvista valmistetulla cappuccinolla, nauttia lopuksi vaikka tummemman Aeropress kahvin tai aterian kuin aterian kruunaavan espresson. Talon piiraat ovat uusin reseptein valmistettuja ja hedelmien, juustojen, kasvisten, vihersalaatin lisäksi brunssilankku sisältää myös uusia minikolmioleipiä.

Uuden brunssin myötä erillinen lasten brunssi on kokonaan poistunut listaltamme ja nyt brunssilankku rakennetaan aina henkilömäärän mukaan. Mikäli seurueessasi on esimerkiksi 2 aikuista ja 2 pienempää lasta, suosittelemme varaamaan brunssilankun 3 henkilölle. 2 aikuisen ja pienen lapsen kohdalla riittää usein brunssilankku 2 hlölle. 2 aikuisen ja 12 vuotiaan kohdalla suosittelemme puolestaan varaamaan brunssilankun 3 henkilölle.