Mukava paikka kokouksiin ja muihin yksityistilaisuuksiin.

Kun haluat järjestää meillä esimerkiksi kokouksen tai muun yksityistilaisuuden aamulla, illalla tai viikonlopulla, se onnistuu. Meillä järjestetään niin yritysten ja yhdistysten kokouksia, työpaikkojen asiakastilaisuuksia kuin myös perhejuhlia aina rippijuhlista syntymäpäiviin. Kahvilassamme on anniskeluoikeudet. 

Löydät tältä sivulta ryhmämenumme erityyppisiin ja -kokoisiin tilaisuuksiisi. Catering-asiakkaillemme lisätietoa sivuilla Tilaustuotteet >> sekä Astiavuokraus >> .Arkiaamuisin klo 8-11 tai 9-11

Pikapalaveri 11 €/hlö (sis. alv)

A) Kahvi tai tee, vesi, talon kinkku- tai kasvispiiras.
B) Kahvi tai tee, vesi, talon kinkku- tai kasvisleipä.
C) Kahvi tai tee, vesi, makea marjapiiras.

Kokousmenu 14 €/hlö (sis. alv)

Kahvi tai tee, vesi, tuoremehua, kauden hedelmiä, luonnonjogurttia ja mangososetta, talon kinkku- tai kasvisleipä (tai piiras), kivennäisvesi.

Kokousbrunssi 23 €/hlö (sis. alv)

Kahvi tai tee, vesi, paistettua pekonia, lajitelma makkaroita, talon piirasta, paistettuja kananmunia, kasvisgratiinia, minikolmioleipiä, luonnonjogurttia ja mangososetta, jälkiruokaleivos. 

Kokous Plus 32 €/hlö (sis. alv)

Järjestä kokouksesi pitkän kaavan kautta! Kokouksen alkuun klo 8 / 9: Kahvi tai tee, tuoremehu, talon kinkkuleipä tai makea leivos, kivennäisvesi. Kokouksen päättää lounas klo 10:30 / 11 vaihtoehtoina: Kana-pekonileipäannos, Saariston makuleipäannos, merilohisalaattiannos, kahvi tai tee tai kivennäisvesi.

Yksityistilaisuudet arki-iltaisin sekä viikonloppuisin

Voit järjestää yksityistilaisuutesi varaustilanteesta riippuen arki-iltaisin klo 17:30 tai 18:00 alkaen, sekä lauantaisin klo 15:00 tai 16:00 alkaen. Sunnuntaisin yksityistilaisuudet aina sopimuksen mukaan varaustilanteesta riippuen. Kaikki allaolevat hinnat sis. alv.

Makia 

Kahvi tai tee, jälkiruokaleivos, vesi.  12 €/hlö 

Cocktail

Kahvi tai tee, vesi, per henkilö cocktailkokoisina: minikasvisleipä, mini-kinkkuleipä, jälkiruokaleivos.  15 €/hlö 

Cocktail Plus 

Kahvi tai tee, vesi, feta-parsapiirasta, broileripiirasta, vihersalaattia, jälkiruokaleivos.  17,50 €/hlö

Crepes

Lämpimiä talon crepeseja täytteinä kanaa sekä jauhelihaa, vihersalaattia, talon saaristolaisleipää, kahvi tai tee, vesi, jälkiruokaleivos.  22 €/hlö (Crepes-menu lapsille 2-12v -50%) 

Maku 

Katkarapusalaattia , vihersalaattia, uunikasviksia, kotimaista broilerifilettä , talon fetatäytteisiä lihapullia, talon saaristolaisleipää, kahvi tai tee, vesi, jälkiruokaleivos.  24 €/hlö (Maku-menu lapsille 2-12v -50%) 

Juhla 

Katkarapusalaattia, lämminsavulohta, vihersalaattia ja patonkia, talon saaristolaisleipää, haudutettua possua (pulled-pork), omena-sipulihöystöä, uunikasviksia, kivennäisvettä, kahvi tai tee, vesi, jälkiruokaleivos.  28 €/hlö (Juhla-menu lapsille 2-12v -50%)

Menu 17:30

Tilaisuuksissa jotka alkavat arki-iltana jo klo 17:30 (ryhmäkoko max. 15 henkilöä), voi tarjoiltavat valita myös vakio menustamme, jolloin ne valmistetaan ja tarjoillaan välittömästi tilaisuuden alussa pöytiin. Tällöin tarjoilutilaus tehdään aina ennakkoon.