VARAUKSET

Voit varata hyvissä ajoin pöydän sähköisen lomakkeemme avulla tai soittamalla kahvilan aukioloaikoina 010 3270 570. viikonlopun pöytävaraus on hyvä tehdä hyvissä ajoin. Huomioithan, että lounasaikaan ja viikonloppuiltaisin saatamme olla kiireisiä emmekä ehdi välttämättä heti vastata puheluun.

Pöytävarausta kohden varaamme normaalisti 2,5 tuntia aikaa. Isommille, yli 8 hengen ryhmille 3 tuntia. Aika riittää erinomaisesti tapasten maisteluun, pääruoan ja jälkiruoan nauttimiseen & seurusteluun ja lasillisen tai parin nauttimiseen.

Jos haluatte viettää ravintolassamme aikaa pidempään, toivoisimme että mainitsisitte asiasta varauksen yhteydessä! Mainitsethan myös erikoistoiveista tai poikkeuksellisen kiireisestä aikataulusta varauksen yhteydessä, jotta osaamme varautua jo etukäteen.

Isommat ryhmät

Mikäli seurueenne on yli 8 henkeä, edellytämme ennakkoon tehtyä menuvalintaa voidaksemme taata tarjoilun mutkattoman sujuvuuden. Lähetettyänne varauspyynnön Henkilökuntamme lähettää teille menuvaihtoehdot sähköisesti kun he saavat varauspyyntönne.

Huomioimme mahdolliset erikoisruokavaliot ennakkoon ilmoitetun perusteella.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!


Tilaukset: info@cafemaku.fi


                      
HINNASTO


Täytekakut

KAKKUJEN KOOT

Juusto- ja moussekakut

KAKKUJEN KOOT

Muut makeat ja suolaiset

Mutakakku, 15 hlö