BRUNSSI

Aloita viikonloppu rennosti.

Brunssi joka lauantai klo 11 ja 12 ennakkovarauksella.

Brunssi on rento, rauhassa nautittava, aamiaisen (breakfast) ja lounaan (lunch) yhdistelmä. Brunssi aloitetaan yleensä aamupäivällä ja olennainen osa sitä ovat juomat (kahvi, tee, mehu), brunssiin kuuluvat ruoat ja yhdessäolo.

Brunsseja on nykyisin todella monenlaisia mm. noutopöytä eli buffetbrunssit, hotellibrunssit, maa- tai teemabrunssit, keittobrunssit, annosbrunssit ja kasvispainotteiset brunssit. Café Makun brunssit ovat olleet alusta asti annosbrunsseja, ja tarjoilemme brunssin suoraan pöytään lankulla.

Brunssin nauttimiseen kannattaa varata aikaa yleensä 1,5 tuntia.

Mikä on lankkubrunssi?

Café Makun valikoimaan tuli helmikuussa 2013 viikonloppubrunssi pöytiintarjoillen, sillä halusimme tarjota asiakkaillemme mukavaa ja rentoa tapaa aloittaa viikonloppu. Vuonna 2016 suunnittelimme brunssin sisällön ja tarjoilutavan aivan uudeksi, ja näin syntyi #lankkubrunssi. Brunssin perusasia pysyi tietenkin ennallaan eli asiakkaana sinun ei tarvitse muuta kuin istua ja nauttia kiireettömästi brunssistasi - me tarjoilemme koko brunssin sinulle suoraan pöytään.

Tarjoilutapa lankkubrunssissa on alkuperäiseen verrattuna erilainen. Lukuisien lautasten ja kippojen sijaan koko pöytäseurueen brunssi tuodaan lankulla pöytään, josta kukin voi itse valita brunssiherkkuja nautittavaksi.

Mitä lankkubrunssiin sisältyy?

Juomat kuuluvat olennaisena osana brunssiin. Meillä brunssiin kuuluu baristojemme tuorepaahtoisista, lähellä paahdetuista pienpaahtimokahveista valmistamat kahvijuomat. Teen ja haudukkeiden ystäville on tarjolla laaja valikoima teetä, yrtti- ja hedelmähaudukkeita.

Voit siis aloittaa brunssisi vaikka täyteläisellä tuoreista pavuista valmistetulla suodatinkahvilla, nauttia lopuksi vaikka pehmeän cappuccinon tai aterian kuin aterian kruunaava espresson. Talon piiraat ovat uusin reseptein valmistettuja, ja brunssilankku sisältää myös minikolmioleipiä, hedelmiä, juustoja, kasviksia ja vihersalaattia. Brunssihetkesi loppuun tarjoilemme vielä jälkiruoan pöytään. Lisää tietoa Brunssimenu >> sivulla