KAHVI

Kahvi on parhaimmillaan tuoreena.

Koska kahvi on tuoretuote siinä missä vaikka leipäkin, kahvi on todella parhaimmillaan tuoreena. Käytämme ainoastaan tuorepaahtokahveja, ja jauhamme pavut vasta kun ryhdymme valmistamaan tilaamaasi kahvijuomaa.

Suodatinkahvimme valmistetaan aina Aeropressillä ja valittavanasi on useampia papuvaihtoehtoja kevyemmästä täyteläisempään. Turun Kahvipaahtimon papujen lisäksi kahvilassamme on välillä vierailevia tähtiä eli papuja pienpaahtimoilta eri puolilta maailmaa, joita voit nauttia Aeropressillä valmistettuina. Tiedot saatavilla olevista kahvipavuista makuprofiileineen löydät kahvilastamme.

www.turunkahvipaahtimo.fi

Tule mukaan kahvimatkalle.

KAHVIKURSSIT

Kahvikurssillamme tutustutaan menetelmiin miten pystyt valmistamaan parempaa kahvia kotona. Tutustumme aluksi itse kahviin ja sen viljelyyn sekä erilaisiin lajikkeisiin. Kerromme lisäksi kahvin tuotantoketjun läpinäkyvyyden tärkeydestä aina viljelijältä pienpaahtimolle ja sieltä edelleen kuppiin saakka.

Valmistamme kahvia pienessä ryhmässä mm. Aeropressilla ja perinteisesti käsin suodattamalla sekä espressopohjaisia kahvijuomia ns. kahvakoneella. Maistelemme erityyppisiä tuoreita alkuperäkahveja ja kurssin aikana opit mm. miten veden määrä, uuttoaika, kahvin määrä sekä jauhatuskarkeus vaikuttavat makuun. Käymme myös läpi lyhyesti mistä erilaiset kahvijuomat rakentuvat, miten ne käytännössä syntyvät ja mitä on hyvä huomioida kotioloissa kahvijuomia valmistettaessa.

Kurssin kesto noin 1,5 tuntia ja kurssi sisältää maistelun lisäksi myös pientä suolaista/makeaa. Kurssimaksu 45,-/hlö. Järjestämme kursseja pääsääntöisesti lauantai-iltapäivisin, kun ilmoittautuneita on vähintään 3 henkilöä.

Oletko saanut lahjakortin kahvikurssille?

Lähetä meille yhteystietosi sekä lahjakortin numero sähköpostitse salo@cafemaku.fi , niin olemme sinuun heti yhteydessä kun seuraavat kahvikurssipäivämme julkaistaan, ja voit sitten valita sinulle sopivan vaihtoehdon.

Oma kurssi ryhmällesi?

Haluatko ihan oman kahvikurssin ryhmällesi? Kerää ryhmä kavereistasi, työporukasta tai yhdistyksestäsi. Räätälöimme teille mukavan ja mielenkiintoisen paketin!