RYHMILLE

Kokous, lakkiaiset, rippijuhlat, tuotelanseeraus, koulutus.

Sinä nimeät sen.

Jos etsit persoonallista juhla- tai kokoustilaa, Café Maku on valintasi. Kahvilasaliamme varataan niin yksityisten kuin yritystenkin käyttöön.

Ryhmäpakettimme muodostuvat yksinkertaisesti valitsemastasi ajankohdasta, valitusta tarjoilusta sekä mahdollisista lisäpalveluista. Voit siis helposti suunnitella budjettiisi sopivan paketin.

Varauspyynnön tekeminen onnistuu vaivattomasti tältä sivulta, jonka käsiteltyämme lähetämme sinulle tarjouksemme. Hyväksyttyäsi tarjouksen lähetämme sinulle varausvahvistuksen ja sitten asia on täysin kunnossa juhlasi tai kokouksesi suhteen kaikkine tarjoiluineen ja lisäpalveluineen.

1. Valitse ajankohta.

Yksityistilaisuudet

Aikaa arkiaamujen yksityistapaamisille ma-pe aamukahdeksasta yhteentoista jolloin kahvila aukeaa muille asiakkaille.

Iltatilaisuudet maanantaista torstaihin iltakuudesta aina iltayhdeksään saakka.

Viikonlopun juhlatilaisuudet järjestettävissä tilaisuuden koosta ja varaustilanteesta riippuen lauantaisin sekä sunnuntaisin.

Isoille ryhmille voimme järjestää myös päivällä yksityistilaisuuksia jolloin kahvilamme on suljettuna muilta asiakkailta.

2. Valitse tarjoilu.

Yksityistilaisuudet

Maku menu

Maissikanaa ja talon kastike, perunoita (kauden mukaan), fetalihapullia, uunikasviksia, kana-pastasalaattia, vihersalaattia, talon leipää, vesi, jälkiruokana tuorepaahtoista suodatinkahvia tai teetä sekä kakkua (useita vaihtoehtoja).

25 €/hlö sis. alv. (lapset 2-12 v -50%) EI SAATAVILLA 1.11.-31.12.2019. Korvaava tuote: Pikkujoulumenu >>

Juhla menu

Ylikypsää possua, perunoita (kauden mukaan), savulohta ja talon kastiketta, tomaatti-mozzarellasalaattia, uunikasviksia, vihersalaattia, kana-pastasalaattia, talon leipää ja patonkia, vesi tai kivennäisvesi, jälkiruokana tuorepaahtoista suodatinkahvia, teetä sekä kakkua (useita vaihtoehtoja).

31€ /hlö sis. alv. (lapset 2-12 v -50%)

EI SAATAVILLA 1.11.-31.12.2019. Korvaava tuote: Pikkujoulumenu >>

Makia menu

Talon makea leivos sekä tuorepaahtoinen suodatinkahvi tai tee sekä vesi.

12 €/hlö sis. alv.

Paj menu

Talon feta-parsapiirasta tai broilerpiirasta tilauksen mukaan, vihersalaattia ja talon kastike sekä tuorepaahtoinen suodatinkahvi tai tee sekä vesi.

14 €/hlö sis. alv.


Cocktail menu

Käsintehtyjä cocktailpaloja 3 kpl / hlö (2x suolainen, 1x makea), tuorepaahtoinen suodatinkahvi tai tee sekä vesi.

15 €/hlö sis. alv.

Oma menu

Räätälöimme tarvittaessa tilaisuuteesi sopivat tarjoilut. Täytä allaoleva varauspyyntölomake, lähetä se meille ja teemme sinulle tarjouksen.

Lisäpalvelut

Kakku (Makia/ Paj/ Cocktail)

Täydennä Makia/ Paj/ Cocktail tarjoilua kakulla. Useita vaihtoehtoja +35... 45 € / kakku.

Alkumaljat

Tilaisuus kuin tilaisuus muuttuu astetta juhlavammaksi alkumaljalla. Kuohuviini +6 € / hlö.

3. Tutustu ryhmäpakettien sisältöihin.

Ryhmäpakettimme sisältävät

 • valitsemanne ajankohdan (Aamu, Ilta, Viikonloppu, Special)
 • valitsemanne tarjoilun (Maku, Juhla, Makia, Paj, Cocktail, Oma)
 • valitsemanne lisäpalvelut (esim. alkumaljat, kakut)
 • henkilökunnan tilaisuutenne ajalle

Kokoustilaisuuksiin lisäksi saatavilla ennakkoon tilattaessa

 • taulu-tv hdmi-liitännöin
 • muistiinpanovälineitä
 • langaton verkkoyhteys
 • taustamusiikkia kahvilasalin kaiuttimista toistettuna.

Ryhmäpakettien minimiveloitukset

Kaikissa ryhmäpaketeissa on minimiveloitus, eikä erillistä tilavuokraa peritä mikäli minimiveloitus ylittyy. Ryhmäpaketin minimiveloitus määräytyy ajankohdan mukaan. Jos ruoka- ja juomatarjoilut eivät kata minimiostovelvoitetta, veloitamme erotuksen tilavuokrana. Kaikki hinnat ovat arvonlisäverollisia (alkoholi 24% ja muut tarjoilut 14%).

 • AAMU: Aamutilaisuudet maanantaista perjantaihin klo 8-11, max. 3 tuntia: Minimiveloitus 250 € (sis. alv). Mikäli ruoka -ja juomatarjoilut eivät kata minimiostovelvoitetta, veloitamme erotuksen tilavuokrana.
 • ILTA: Iltatilaisuudet maanantaista torstaihin klo 18-21, max. 3 tuntia: Minimiveloitus on 250 € (sis. alv). Mikäli ruoka -ja juomatarjoilut eivät kata minimiostovelvoitetta, veloitamme erotuksen tilavuokrana.
 • VIIKONLOPPU: Viikonlopun juhlatilaisuudet järjestettävissä tilaisuuden koosta ja varaustilanteesta riippuen lauantaisin sekä sunnuntaisin. Huomioithan että yleiset paikalliset juhlapäivät (rippijuhlat, lakkiaiset jne) varataan huomattavan aikaisin. Minimiveloitus lauantaisin 700 € (sis. alv) sekä sunnuntaisin 1000 € (sis. alv). Mikäli ruoka -ja juomatarjoilut eivät kata minimiostovelvoitetta, veloitamme erotuksen tilavuokrana. Tilaisuuden kesto max. 2,5 tuntia, mahdolliset lisätunnit veloituksineen aina sopimuksen mukaan.
 • SPECIAL: Ryhmille voimme järjestää myös esimerkiksi päivällä yksityistilaisuuksia jolloin kahvilamme on suljettuna muilta asiakkailta. Minimiveloitus on 1000 € (sis. alv). Mikäli ruoka -ja juomatarjoilut eivät kata minimiostovelvoitetta, veloitamme erotuksen tilavuokrana. Tilaisuuden kesto max. 2,5 tuntia, mahdolliset lisätunnit veloituksineen aina sopimuksen mukaan.

Miten arvioin juhlamme tai kokouksemme hinnan?

Haluamasi ajankohta & valitsemasi tarjoilu € per hlö x osallistujamäärä hlöä + mahdolliset lisäpalvelut €

Esimerkkejä:

 • Aamu & Makia menu: 12 € x osallistujamäärä 12 hlö + Lisäpalvelu 12 x kuohuviini á 6 € (= 216 €, jää alle Aamu minimiveloituksen) => 250 €
 • Ilta & Maku menu: 25 € x osallistujamäärä 18 hlö = 450 €.
 • Ilta & Paj menu: 14 € x osallistujamäärä 18 hlö = 252 €
 • Ilta & Cocktail menu: 15 € x osallistujamäärä 12 hlö (= 180 €, jää alle Ilta minimiveloituksen) => 250 €
 • Viikonloppu & Juhla menu lauantaina: 31 € x osallistujamäärä 25 hlö = 775 €
 • Viikonloppu & Juhla menu sunnuntaina: 31 € x osallistujamäärä 25 hlö (= 775 €, jää alle viikonloppu su minimiveloituksen) => 1000 €.

4. Tee tarjouspyyntö.