VARAUSEHDOT

Yleiset varaus-, peruutus- ja maksuehdot

VARAUKSET

Tilaajan tekemä tilaus on sitova ja varaus astuu heti voimaan, kun Café Maku on sen vahvistanut kirjallisesti sähköpostitse. Varaus on voimassa tilaajan ilmoittamalle maksimiosallistujamäärälle tai tuotetilauksissa tilaajalle vahvistettu tuotemäärä. Veloitettava hinta on ilmoitetun maksimiosallistujamäärän mukainen riippumatta siitä onko lopullinen osallistujamäärä alempi kuin tilattu määrä. Lisähenkilöistä veloitetaan hinnaston mukaisesti per henkilö.

Kokousten osalta pyydämme toimittamaan viimeistään neljä (4) vuorokautta ennen tilaisuutta seuraavat tiedot:

  • tarkennettu osallistujamäärä pöytä- ym kokousjärjestelyitä varten
  • mahdolliset ruoka-aineallergiat
  • muut mahdolliset erityistoiveet ja -tilaukset

Tuotetilauksissa (toimitus, catering, nouto) tilaukseen liittyvät erityistiedot on ilmoitettava viimeistään seitsemän (7) vuorokautta ennen sovittua nouto- tai toimitusajankohtaa.

PERUUTUKSET

Varauksen peruuntumisesta tulee ilmoittaa viimeistään kolme (3) arkipäivää ennen tilaisuutta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin kolme arkipäivää ennen tilaisuutta, veloitetaan tilaajalta 50% tilauksen yhteenlasketusta arvosta viimeksi ilmoitetun tilatun henkilömäärän mukaisesti sisältäen kaikki mahdolliset erikseen hankitut materiaalit (esim. kukat, koristeet jne).

MAKSUEHDOT

Tilaus maksetaan maksukortilla yksityistilaisuuden alussa ja tuotetilauksissa noudettaessa tilaus. Normaaleissa pienissä pöytävarauksissa maksu suoritetaan aina lopuksi. Tuotetilauksissa, joissa tuotteet toimitetaan asiakkaalle, maksu suoritetaan aina ennakkolaskulla jolloin maksusuorituksen on oltava Café Makun tilillä toimitusta edeltävänä pankkipäivänä. Asiakkaalle toimitettava tuotetilaus voidaan vaihtoehtoisesti maksaa ennakkoon kahvilassamme maksukortilla edeltävänä päivänä. Maksukorttien lisäksi yksityisille on myös tarjolla ennakkolasku, jolloin maksusuorituksen on oltava Café Makun tilillä ennen tilauksen toimitusta, noutoa tai yksityistilaisuutta.

Yrityksille ja yhdistyksille on mahdollista myös jälkilaskutus jolloin perimme käsittelykuluina 8 € per lasku. Lasku toimitetaan verkkolaskuna tai sähköpostitse. Emme toimita postitse lähetettäviä paperilaskuja. Laskutusta varten tarvitsemme aina postiosoitteen, yhteyshenkilön, sähköpostiosoitteen sekä yrityksiltä y-tunnuksen ja yrityksen viitteen laskutustavasta riippumatta viisi (5) vuorokautta ennen tilaisuutta sekä verkkolaskutusta varten verkkolaskuosoitteen ja OVT-tunnuksen. Yrityksille ja yhdistyksille maksuehto on 7 päivää netto (ei koske sopimusasiakkaita*). Yrityksen tai yhdistyksen maksaessa ennakkolaskulla ennen tilaisuutta emme peri laskutuksen käsittelykuluja.

SOPIMUSASIAKKAAT*

Säännöllisesti meillä kokouksia tai muita yksityistilaisuuksia järjestävät yritykset ja yhdistykset ovat automaattisesti sopimusasiakkaitamme. Jälkilaskutuksen lisäksi sopimusasiakkaillemme on tarjolla myös jälkikäteen tapahtuva maksaminen maksukortilla kahvilassamme. Sopimusasiakkaille tarjoamme aina etuja mm. tilavuokran, tarjoilupalkkion, menuhintojen, lisäpalveluiden ja laskutuksen suhteen. Kysy lisää: myynti@cafemaku.fi.