VARAUSEHDOT

Yleiset varaus-, peruutus- ja maksuehdot

VARAUKSET

Tilaajan tekemä tilaus on sitova ja varaus astuu heti voimaan, kun Café Maku on sen vahvistanut kirjallisesti sähköpostitse. Varaus on voimassa tilaajan ilmoittamalle maksimiosallistujamäärälle. Veloitettava hinta on ilmoitetun maksimiosallistujamäärän mukainen riippumatta siitä onko lopullinen osallistujamäärä alempi kuin tilattu määrä. Lisähenkilöistä veloitetaan hinnaston mukaisesti per henkilö.

Kokousten osalta pyydämme toimittamaan viimeistään seitsemän (7) vuorokautta ennen tilaisuutta seuraavat tiedot:

  • tarkennettu osallistujamäärä pöytä- ym kokousjärjestelyitä varten
  • mahdolliset ruoka-aineallergiat
  • muut mahdolliset erityistoiveet ja -tilaukset

PERUUTUKSET

Varauksen peruuntumisesta tulee ilmoittaa viimeistään kolme (3) arkipäivää ennen tilaisuutta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin kolme arkipäivää ennen tilaisuutta, veloitetaan tilaajalta 50% tilauksen arvosta viimeksi ilmoitetun tilatun henkilömäärän mukaisesti sekä mahdolliset erikseen hankitut materiaalit (kukat, koristeet ym).

MAKSUEHDOT

Tilaus maksetaan käteisellä tai maksukortilla tilaisuuden alussa, tai normaaleissa pöytävarauksissa lopuksi. Laskutettaessa (vain yritykset/yhdistykset) laskutuslisämme on 8,- ja lasku toimitetaan verkkolaskuna tai sähköpostitse pdf muodossa. Emme toimita postitse lähetettäviä paperilaskuja enää. Laskutusta varten tarvitsemme aina postiosoitteen, sähköpostiosoitteen sekä yrityksiltä y-tunnuksen laskutustavasta riippumatta viisi (5) vuorokautta ennen tilaisuutta sekä verkkolaskutusta varten verkkolaskuosoite sekä OVT-tunnus.

Laskutettaessa maksuehto on 7 päivää netto (ei koske sopimusasiakkaita*).

Ennakkolaskulla maksettaessa (myös yksityiset) ennen tilaisuutta emme peri laskutuslisää.

SOPIMUSASIAKKAAT

Säännöllisesti meillä kokouksia tai muita yksityistilaisuuksia järjestävät yritykset ja yhdistykset ovat automaattisesti sopimusasiakkaitamme. Sopimusasiakkaille tarjoamme aina mm. tilavuokran, tarjoilupalkkion, menuhintojen, lisäpalveluiden ja laskutuksen suhteen. Kysy lisää salo @ cafemaku.fi.